sobota 6. ledna 2018

Harmonizace čaker – léčení za pomoci minerálů


Systém čaker je dnes pojmem, který zná snad každý člověk. Ve zkratce jsou čakry transformátory energie, která prochází naším energetickým tělem. Každá z čaker transformuje energii na takovou frekvenci, která je pro danou životní oblast vhodná. Když však jsou naše čakry zablokované, málo funkční nebo jsou funkční jen částečně, neproudí energie jak má, což se projevuje jak fyzickými příznaky – nemocemi v oblastech jednotlivých čaker, nebo také disharmonií na úrovni emocí a myšlenek.  Tato disharmonie nám následně brání v žití takového života, jaký bychom chtěli – mohli mít. Například když máme zablokovanou (či částečně zablokovanou) krční čakru, nejen, že máme problémy v komunikaci, ale také neumíme vyjádřit to, co bychom chtěli na úrovni tvořivosti, svého životního poslání.

I v případě, že se svými čakrami aktivně pracujeme, dbáme na to, aby byly funkční, aktivní a čisté, protože nežijeme v izolaci na krásném ostrově, kde nás nic nerozhodí, je potřeba své čakry stále ladit na tu pro nás ideální frekvenci (u každého bude trochu jiná). Krystaly jsou pro ladění čaker ideálním pomocníkem, když je požádáme o pomoc, rády nám naše čakry vyladí.



Můžeme si vybírat, jakou formou budeme s krystaly spolupracovat, jestli si ráno vezmete šperk, který je vhodný pro některou z čaker, nebo jestli si budete dělat elixír. Pokud ale chcete komplexní harmonizaci, doporučuji minerály položit na jednotlivé čakry a alespoň půl hodiny nechat pracovat. Nezapomeňte se s každým minerálem – krystalem nejdříve spojit skrz srdeční čakru a požádat ho o pomoc. Po skončení léčení krystaly očistěte a dejte je nabít, aby byly odpočaté a připravené pro další spolupráci.



Žádné komentáře:

Okomentovat