neděle 29. dubna 2018

NOVINKA

Přijďte vyzkoušet

Atlantské  léčení  ve Studiu ANIČKA.

Nejen láska, ale i krystaly, vibrace barev, tóny a vůně uzdravují.



Světlo, barvy a krystaly -  jejich spojením vzniká Atlantské světlo.

Atlantské léčení je schopnost získat přístup k vnitřní moudrosti a uzdravit se.

Toto léčení pomáhá k uzdravování těla, mysli, duše a ducha a působí nejen na fyzické tělo.
Barvy mají vliv i na naše nefyzická těla, a tak se dostanou tam, kam náš rozum nedosáhne.
Atlantské léčení je proces, kde se sejdou podobně naladění lidé, za účelem uzdravení a hlubokého léčení, tzn. uvolnění pravé podstaty fyzické či psychické nemoci (rakoviny, cysty, neplodnosti, vředů, alergie, deprese, úzkosti apod).

Při tomto procesu také dochází k rozvoji vědomí a intuice a přichází nám i vhledy, jakým způsobem máme podpořit své blízké, nebo jaký další krok ve svém životě máme udělat.


Atlantské léčení užívá vysokofrekvenční energii, která z vyšších dimenzí vstupuje ve zhuštěné podobě do těla. Po léčení světlem je třeba se po pár dalších dnů uzemnit, cvičit, tančit, chodit do přírody a pomocí pohybu uvolnit emoce, které se po léčení světlem spouštějí, popohnat proudění energie v těle jakýmkoli způsobem. Je třeba si vyhradit čas, aby ukotvení vyšších energií mohlo proběhnout, ustát ten intenzivní proud a neutíkat z toho stavu, důvěřovat inteligenci svého těla a důvěřovat procesu léčení.



Atlantské léčení zahrnuje:
plán duše (krystaly, DNA),
jemnohmotné tělo (zvuk, barva)
fyzické tělo (pohyb, tanec, dotek).

Otevřít se emocím, které s nemocí souvisí (ženská složka), a pak uvolněnou energii nasměrovat konstruktivním směrem, ke zdraví a vědomému tvoření (mužská složka). Stát oběma nohama na zemi, dovolit si na chvíli se vychýlit, ale pak se zase vrátit do svého středu, do stavu harmonie.

Při léčení světlem se energeticky narovnáváme. Přestáváme být závislými na energii druhých a uvědomujeme si své napojení na JÁ JSEM.

Prvním krokem v léčení je uvědomit si funkci poškozeného orgánu v těle a psychickou příčinu nemoci. To pomáhá se propojit se s daným orgánem a s informacemi z nevědomí, díky kterým získáváme povědomí o tom, co neděláme v souladu se sebou a celkem – tyto informace nemusí být nikde popsané a chce to spíše otevřít své receptory v těle, které nám tuto informaci sdělí.

 Třetím krokem je vnést do procesu léčení lehkost a klid, nechtít všemu rozumět.
Čtvrtým krokem je stav, kdy vitální energie projde všemi centry až nahoru, do korunní čakry, do vibrace čisté lásky, která pak projde každou buňkou těla, a my se uzdravíme.



V případě zájmu o toto léčení mi napište nebo zavolejte na níže uvedený kontakt:

Anna Césarová
Sadová 6, Zlín 760 01

Mobil: 603 956 671


Ohlasy na Atlantské léčení

Milá Aničko!

Mnohokrát ti děkuji za čas, který jsi mi věnovala. U tebe ve studiu jsem se cítila úžasně, stejné pocity ve mě přetrvávaly ještě několik dní po terapii a nyní, když mě cokoliv trápí nebo přepadají chmury, vzpomenu si na tebe a na to, co jsem u tebe zažívala.  Myšlenka na tebe a náš společně strávený čas pro mě znamenají harmonii, štěstí, lásku, klid a radost.  Velmi ti za to děkuji.

Zuzka

Žádné komentáře:

Okomentovat