středa 14. března 2018

TERAPIE ve Studiu Anička


OSOBNÍ TERAPIE - OSOBNÍ PORADENSTVÍ

Na základě vstupního osobního povídání probereme klientův náhled na jeho vlastní život i život jako takový, vnímání sebe sama a toho, kam by se chtěl dál ubírat. Probereme možnosti naší spolupráce a na tomto základě se vrhneme do další krásné osobní práce.  Četnost, forma i obsah je vždy unikátní a nastavená na míru tak, abychom dosáhli kýžených výsledků. 



ŽENSKÉ KRUHY či osobní ženská terapie

Jedná se o skupinové  či osobní sezení, sdílení a terapie nás žen, kdy oslavujeme naši Animu a rozproudíme úžasnou a tolik krásnou energii našeho ženství. Učíme se znovu se spojit se všemi svými vnitřními bytostmi a bohyněmi, učíme se prožívat sexualitu ve spirituální rovině, pomáháme si prostě a jednoduše rozkvést opět v divoženky.  Vždy se sejde unikátní skupina žen a proto vedení tohoto dne nechávám zcela na inspiraci. My ženy jsme pod neustálým tlakem co vše je potřeba zvládnout, co se od nás očekává a hlavně, co nevědomky očekáváme my samy od sebe. Zapomínáme na svou vnitřní bohyni, na svou svobodnou vlčici a na své touhy. Pomocí této terapie vše znovu otevíráme a odstraňujeme vlastní překážky a bloky. Ať už formou tance, zpěvu, meditací, terapií, rituálů, kresby či všeho dohromady, spojujeme se zpět se svou neomezenou krásou a prapůvodní energií. Domů se poté vracíme jako bohyně.



RODINNÉ KONSTELACE

Každý z nás jsme jako jeden korálek na dlouhém řetízku, kde za námi je spousta dalších korálků - našich rodinných příslušníků a předků. Přejímáme životní názory, postoje, emoční těla a dokonce i karmické zátěže z lásky k našemu rodu a je dobré se na toto zaměřit v případě, že nechápeme své životní souvislosti a to, proč se nám dějí konkrétní věci. Rodinná duše je velmi silná a může nám být obrovskou oporou, ale často i zátěží - podle toho, na které místo v tomto systému jsme se postavili. Tato metoda nám pomůže pochopit širší souvislosti, nalézt vnitřní klid a úlevu, odstranit blokády v našem životě a hlavě - spojit se s naší rodovou energií tak, jak je to pro nás nejlepší.


DĚTSKÁ TERAPIE

Děti jsou našimi učiteli a neustále nám ukazují a přehrávají naše vlastní programy.  Jako houbičky nasávají  vše co cítí a to již od prenatálního věku. Dokonce ještě dříve než žena otěhotní, vybere si ji určitá dušička - a ne náhodně, naopak zcela určitě s nějakým cílem. Rodí se stále více avatarů a bylo by krásné, nechat je zde dělat jejich práci. K tomu ale potřebujeme mít svůj vnitřní klid a znát hodnotu svou, i svých potomků. Na našich dětech můžeme nejlépe vidět svůj vlastní obraz.
Terapie je vedena formou hry a opět podle osobních potřeb. Je vhodná pro děti od 5 – 6 roku.


AUTOMATICKÁ KRESBA

Nádherná technika, kdy pomocí mimosmyslového napojení kreslíme samovolným pohybem tužky (pastelky) a dostáváme odpovědi na různé otázky.
(Prokreslení našeho "aurogramu" - stavu našich čaker, partnerských vztahů, zdraví, bytostí kolem nás, prokreslení a zharmonizování našeho domova ... atd) Vše má svou energii a tu můžeme přenést na papír pomocí pastelky.


Těším se na setkání s Vámi.


Žádné komentáře:

Okomentovat